Bröllop

Bröllopsdagen-den kanske största dagen i två människors liv tillsammans. Min uppgift är att tillsammans med er hitta rätt musikunderhållning för att bäst gestalta känslan ni vill förmedla och uppleva.
Jag kommer med förslag och hjälper er på vägen fram till bröllopsdagen.
Tillsammans tar vi fram ett program som blir unikt för just er.

Jag hjälper er med musikval, utformning av program, bokning av DJ, band och eventuell middagsunderhållning samt koordinerar med teknik, lokalansvarig och toast master/-s. Kanske önskar ni en stråkkvartett, klassisk gitarrist, harpist, pianist, gospelkör eller varför inte en magiker eller ett vackert danspar till fördrinken eller vigseln? Barnen kanske ska underhållas och vad passar då bättre än en clown?

Lyssningsexempel med Emma-Karin som sångerska:

Handens fem fingrar (Peter LeMarc)
Piano: Carl Flemsten
Utan dina andetag (Kent)
Piano: Carl Flemsten
When you tell the world (Björn Skifs/Agnes)
Duett med Jan Lekemark, live från bröllop på Noors slott 2013
Stråk: The Classics
I belive in you and me (Whitney Houston)
Piano: Siri Maasen
Kärleken kommer (Nils Ferlin)
Piano: Siri Maasen

Några ord från nöjda uppdragsgivare:

”Tack Emma-Karin för din och dina medartisters insatser på vårt bröllop!
Att ha en person som organiserade och höll i all underhållning på vår fest var ovärderligt; kontakter med teknikleverantör, musiker och placering av musikstycken och låtar. Emma-Karin höll i allt. Emma-Karin har erfarenheten och känslan för vad som fungerar underhållningsmässigt vilket gjorde att vi kunde slappna av och överlåta saker till henne. Trots att vi visste vilka låtar som skulle spelas blev vi överraskade över hur mycket bättre de lät när de framfördes av Emma-Karin och hennes medartister och vilken fantastisk stämning som skapades t ex av att ha liveuppträdanden mitt i middagen med artister mitt ibland gästerna.
Elmira och Einar, vigsel med fest på Villa Pauli, Djursholm. Juni 2012”

”Stort tack till Emma-Karin och musiker som gjorde ett fantastiskt framträdande både under vår vigsel och under vår bröllopsmiddag! Ni förgyllde vår dag invid Mälarens strand och vi fick en oförglömlig dag mycket tack vare er! Stor inlevelse, proffsig som alltid men framförallt ödmjuk inför uppdraget! Alla våra gäster (och vi) var mäkta imponerade av det breda register som du visade upp! Stort stort tack!
Carina och Angelo, vigsel och fest på Hälsovillan, Hässelby. Juli 2011″

”Emma-Karin är en mycket engagerad person som gav oss ovärderliga tips om musik och arrangemang. Hennes sång förgyllde vigseln på ett personligt och känslofyllt sätt och vi är jätteglada för de minnen som hon bidragit med. Tack Emma-Karin!”
Hanna & Andreas, vigsel på Wapnö slott, Halmstad september 2005

”Bättre sångerska kan man inte ha! Självklart i tid och ordentligt förberedd, men framförallt förmedlar hon närvaro och känsla till det hon sjunger – och då blir det så där förtrolllat som man vill ha det på sitt bröllop! Flera av våra gäster kommenterade särskilt hennes version av Kents ”Utan dina andetag”.
Malin & Jon, vigsel på Karslunds herrgård, Örebro maj 2009

”Tack Emma-Karin för att du sjöng så underbart vackert och med stor känsla och inlevelse på vår vigsel! Du fick oss att känna precis den där känslan man vill få fram genom musiken.”
Helena & Jonas, Västra Hoby kyrka, Lund augusti 2005

”Jag är så otroligt glad för att Emma-Karin sjöng på min farmors begravning. Vi önskade två låtar och jag behövde inte tänka på någonting. Hon ringde prästen och bokade tid med organisten. Jätte skönt i sorgearbetet! Allt var verkligen perfekt på alla sätt och vis. Är säker på att farmor satt någonstans däruppe och nynnade till Emma-Karins vackra sång.”
Maria, Skärholmens Kyrka, Stockholm september 2010